Ilmalämpöpumppu asennuksella - Salo

Ilmalämpöpumppu asennettuna Paimion sekä Salon alueella ja lähikunnissa ”avaimet käteen” toimituksella. Ilmalämpöpumpulla saat kotiisi energiatehokkaasti lämmitystä ja viilennystä.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun perusasennus 750€

  • Sisältää täydellisen asennuksen ja käytön opastuksen
  • Ulkoyksikön asennus seinätelineelle (maatukiteline ja laatat +90 €)
  • Max 5 metrin kylmäaineputkiston veto
  • Kylmäaineputkiston kotelointi muovikourulla.(valkoinen tai ruskea)
  • Sähkönsyöttö laitteiston lähistöltä

+ Timanttiporaus (Tarvittaessa edulliseen lisähintaan)
Ilmalämpöpumppu+ perusasennus Alk.1750e

Ilmalämpöpumpun myynti, asennus, huollot ja korjaus, soita: 044 9729 970

Maksa ostosi kätevästi osissa joustavalla rahoituksella. Valitse itse kuukausierän suuruus.

Ilmalämpöpumppu tuo energiatehokkuutta

Ilmalämpöpumppu soveltuu energiatehokkaaksi lämmön- ja viilennyksen tuottajaksi kotiin, työpaikalle sekä vapaa-ajan asunnolle. Ilmalämpöpumppu soveltuu myös halleihin ja suurempiin tiloihin. Ilmalämpöpumppu on aina lisälämmönlähde. Sähkö-, öljy-, tai puulämmityksen rinnalla saadaan helposti suuriakin säästöjä lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu loihtii kotiin myös tehokkaan viilennyksen ja ilmansuodatuksen.

Ilmalämpöpumput asennettuna

Ilmalämpöpumpun asennus

Asennus tapahtuu ennalta sovittuun paikkaan, jonka tarkastamme asiakkaan kanssa aina parhaimmaksi ympärivuotisen käytön kannalta.  Meiltä tilattu asennus on aina ammattilaisen tekemä laadukkailla työvälineillä ja tarvikkeilla.

Asennuksen yhteydessä saat selkeän käyttöopastuksen pumpun käyttöön sekä pumpun huolto ohjeet. Asennuksen jälkeenkin voit olla suoraan yhteydessä asentajaan jos tarvitset apua pumpun käytössä.

Huomioithan, että rivi- tai kerrostalo yhtiössä ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan aina taloyhtiön lupa.

Ilmalämpöpumpun käyttö

Ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa! Säätäminen tapahtuu joko kauko-ohjaimella tai mobiili-käyttöisellä etäohjaimella, mistä tahansa! Asentajamme käyvät asiakkaan kanssa peruskäytön läpi. Lisäksi mukana tulee selkeä suomenkielinen käyttöopas. Lisäkysymyksiä käytöstä tai laitteen huollosta voi tarvittaessa kysyä suoraan laitteen asentaneelta asentajaltamme.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun keskimääräinen käyttöikä on noin 10-15 vuotta. Säännöllinen sisäyksikön suodattimien puhdistaminen ( suositus 1 kk välein) takaa laitteelle pitkän käyttöiän. Asentajamme ohjeistaa suodattimien omatoimiseen puhdistukseen. Käyttöikää nostaa myös ilmalämpöpumpun tehokas höyrypesuhuolto noin 3-4 vuoden välein.